Acvarii la comanda

 

Cum alegem acvariul pe care il dorim?

 

Atunci cand alegem un acvariu in primul rand trebuie sa ne gandim la bugetul pe care dorim sa il investim in acest proiect.

Este bine ca de la inceput sa avem acvariul corect facut si sa nu facem gresala care o fac cei mai multi, adica sa adaugam pe parcurs “ce este nevoie”.

La fel cum este ideal ca orice om sa se nasca cu toate organele la fel si acvariul este ideal sa fie facut de la bun inceput cu toate componentele necesare.

 

Un acvariu din plexiglas cu insertie de corali artificiala poate costa intre 35-45000 eur/1000 litri, pretul final depinzand de forma si de caracteristicile acestuia. Pretul include proiectarea, manufacturarea, transportul, instalarea, pestii, apa si aclimatizarea acestuia.

 

Dupa ce avem bugetul pentru acvariu urmatorul lucru la care ne gandim este unde ne dorim sa il amplasam in casa sau in afacerea noastra.

Pe urma ne gandim la forma acestuia, spre exemplu daca dorim sa il amplasam in mijlocul unui spatiu forma ar fi benefic sa fie una rotunda cum ar fi cilindru sau oval. In acest fel decorul si interiorul acvariului va fi vizibil din toate partile la fel de frumos.

Dupa ce stim unde ne dorim acvariul si ce forma ne dorim sa aibe acesta, ne gandim la elemente pe care ni le dorim sa le avem in decor. Aici pot fi orice obiecte pe care ni le dorim sau chiar amprenta mainilor de la membri familiei, orice idee ne trece prin cap este realizabila.

 

Va invitam sa ne scrieti sau sa ne sunati pentru o consultare gratuita!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply